Clubul sportiv de arte marțiale Vipguard

             Info:

       Din 1 ianuarie, clubul nostru se mută in casă nouă! Ne antrenam intr-o sală noua,la standarde europene,dotată cu recepție,vestiare,duș,sală de antrenament cu 240 mp de saltele,ring de Box/Kick-Boxing,saci,echipamente moderne de condiționare fizica si nu în ultimul rand cei mai buni antrenori! 

       Vă așteptăm să ne vizitați! Te poți antrena in urmatoarele discipline sportive: Jiu Jitsu( Japonez sau Brazilian), Lupte Libere, Kick-Boxing si Kyokushin Budokai.

       Informații suplimentare la telefon:0799.45.45.45 sau la e-mail: clubsportiv@vipguard.ro! Sala este situată in Aleea Salcioarei,nr.5 A.Repere:in spatele blocului turn cu poșta;drumul de acces spre APIA; langa Eduard Music Club.

               

 

     __________________________________________________________________________________________________________________________

       

                        Rezultate spectaculoase pentru clubul nostru la Campionatul European de la Bologna,Italia!

 

 

       Pentru a 2-a oară, Luiza Valentina Turcu, a reușit sa obțina titlul european,la Ju-Jitsu,proba Ne-Waza/44 kg,dupa ce în anul 2016,sportiva noastră reușise aceeași performanță.

       A fost senzațional si emoționant să ascultăm imnul României ,de pe prima treaptă a podiumului. La fel de bucuroși am fost pentru rezultatul obținut de Nicoleta Manolache,pentru titlul de vice-campion european,la categoria de greutate de + 70 kg! 

      Faptul ca în ultimii ani, la competițiile de amploare sportivii clubului nostru au ocupat podiumul,ne demonstreaza valoarea copiilor pe care-i creștem si-i formăm in salile noastre de antrenament! Felicităm întregul staff de antrenori si le multumim parinților și susținătorilor noștri! 

 

               

 

________________________________________________________________________________________________________________________

             

          Campionatul European de Ju Jitsu,destinat aspirantilor si juniorilor-Bologna, Italia-25-28 octombrie 2018!  

 

     Sectia de Ju Jitsu, va fi prezenta la Campionatul European de Ju Jitsu,cu trei ditre cei mai buni sportivi: 

Luiza Turcu-Campioana Europeana in 2016,medaliata cu bronz la Campionatul Mondial din 2017 si campioana balcanica in 2017.

Manolache Nicoleta,multipla campioana nationala si vicecampioana balcanica in 2017.

Ilie Vlad Florentin,dublu campion national,aflat la prima competitie de aseamena amploare.

Le uram succes si speram sa-i revedem sanatosi dupa competitie si pe una din treptele podiumului!

 

   

____________________________________

Campionatul Naţional de Ju Jitsu destinat juniorilor, tineretului şi seniorilor Tecuci, 17-19 februarie 2017

Anul acesta, în premieră în oraşul nostru, la Sala de Sport "Lucean Vasilache", prin amabilitatea domnului director al acestei insituţii, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Ju Jitsu, sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale. O competiţie de amploare şi responsabilitate care a avut ca scop verificarea sportivilor înaintea Campionatului Mondial de Ju Jitsu ce se va desfăşura la Atena în luna martie.

În aceeaşi perioadă, clubul nostru a organizat, împreună cu departamenul de Ju Jitsu, primul curs naţional de arbitri Ne-Waza. A fost o competiţie în care s-au disputat peste 250 de meciuri, la start luând parte cei mai experimentaţi sportivi de la aproximativ 20 de cluburi din ţară.

Rezultatele noastre au fost pe măsura aşteptărilor, astfel că la sfârşitul competiţiei C.S. Vipguard s-a clasat pe primul loc la proba de Ne-waza (al patrulea an consecutiv) şi pe locul al doilea în clasamentul general pe echipe!

Mulţumim colaboratorilor pentru implicare şi sprijin şi felicitări tuturor sportivilor pentru determinare!


 

                    Primul campionat național din istoria artelor marțiale tecucene! 

 

 


 

 


                           

                                   

                                      

       Ultima competiţie din anul 2016 - Concursul Naţional de Kickboxing Budokai

 

În data de 17 decembrie, la Galaţi, sub egida Federaţiei Române de Budokai, s-a desfăşurat Concursul Naţional de Kickboxing Budokai, competiţie cu prezenţa a peste 150 de sportivi reprezentând 15 cluburi de profil. 

Clubul nostru a fost prezent la acest eveniment cu zece sportivi şi a reuşit performanţa de a-şi adjudeca nouă victorii. Mai bine de atât nu se putea!

Mulţumim organizatorilor, părinţilor şi susţinătorilor! Osu!

 


 

                                

     Sportiv tecucean în gala naţională de MMA - RMMAF Series 12 - "KOnfkict în cuşcă!"

 

Laurenţiu Lazăr, sportivul clubului Vipguard - câştigător în repriza a doua a meciului din gala de MMA - RMMAF Series 12 - "KOnfkict în cuşcă!"

Gala a fost transmisă în direct pe canalul sport.ro, astfel că sportivul nostru a putut fi urmărit live şi susţinut de cei de acasă. 

Felicitări Laurenţiu pentru determinare şi le mulţumim celor care ne susţin de fiecare dată necondiţionat!

 


 

                                                       

                                              Clubul nostru pe harta Ju Jitsu-lui European

        

În perioada 23-25 septembrie, în oraşul cosmopolit Gelsenkirchen-Germania, s-a desfăşurat Campionatul European de JU JITSU destinat tinerilor cu vârstă cuprinsă între 15 și 18 ani, competiţie organizată de Federaţia Internaţională de Ju Jitsu, competiţie la care s-au înscris sportivi din 17 ţări europene.

Lotul României a cuprins 15 sportivi, patru antrenori şi 2 arbitri internaţionali.

Clubul sportiv Vipguard Tecuci a avut calificaţi în lotul naţional doi sportivi - pe Luiza Turcu - dublă campioană naţională de Ju Jitsu, această fiind la prima ei competiţie internaţională şi pe Romeo Ghinea - multiplu campion naţional şi campion Balcanic de Ju Jitsu.

La sfârşitul celor două zile de concurs, reprezentanţii ţării noastre au reuşit să-şi adjudece şapte medalii, dintre care două de aur şi cinci de bronz.

Nu mică ne-a fost bucuria datorată faptului că trei dintre din cele şapte medalii obţinute de România  s-au datorat celor doi sportivi tecuceni.

Astfel, Luiza Turcu a câştigat medalia de aur la proba de Ne-Waza şi medalia de bronz la proba de Fighting, iar Romeo Ghinea a obţinut medalia de bronz la proba de Ne-Waza. 

 

   

Momentul premierii celor doi sportivi şi a întonării imnului naţional a fost unul emoţionant atât pentru sportivi cât şi pentru toţi românii prezenţi în celebra arena Veltins a echipei de fotbal Schalke 04.

Felicitări celor doi sportivi care au reuşit să demonstreze că în oraşul nostru se întâmplă şi lucruri bune şi în egală măsură tuturor sportivilor români pentru faptul că au ales să facă educaţie prin sportul de performanţă!

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

 

                                            Tecuciul are campion European la Jiu Jitsu!       

 

    

În perioada 1 - 4 aprilie, la Roma s-a desfăşurat Campionatul European de Brazilian Jiu Jitsu (No GI), competiţie organizată de Federaţia Internaţională de Jiu Jitsu Brazilian.

Luis Valentin Turcu, antrenorul clubului sportiv Vipguard Tecuci, a reprezentat culorile ţării noastre şi ale clubului, câştigând medalia de aur la categoria Master – 79,5 kg.

Performanţa este cu atât mai mare cu cât sportivul nostru a câştigat şi medalia de bronz în categoria Open (divizie în care nu contează categoria de greutate).

      

Meciurile sportivului nostru au fost disputate cu sportivi care au reprezentat ţări precum Turcia, Rusia, Letonia, Franţa şi SUA – competiţia desfăşurată având statut de European Open Championship.

Clubul sportiv Vipguard este afiliat celui mai prestigios club din ţară – Absoluto Bucureşti, club care are cele mai mari performanţe din ţară în Jiu Jitsu şi Artele Marţiale Mixte şi este condus de celebrul antrenor Tudor Mihăiţă.

Pe această cale, Luis Valentin Turcu doreşte să mulţumească pentru susţinere întregii echipe Absoluto, precum şi celor doi antrenori, Tudor Mihăiţă şi Camil Moldoveanu, pentru sfaturile tehnice pe durata meciurilor.

 


 

                                             ÎNCEPUT DE AN FULMINANT PENTRU CLUBUL SPORTIV VIPGUARD

 

                 

Anul competiţional 2016 a început în forţă pentru clubul nostru. Astfel, în luna februarie am participat la trei competiţii pe stiluri diferite.

Prima competiţie marcată din acest an a fost “Cupa României de Autoapărare” , în data de 20 februarie la  Săcele - Braşov, ediţie care a adunat la start aproximativ 470 de sportivi din ţară. Sportivii noştri au vizat 3 probe de concurs - Ju Jitsu Sportiv - fighting şi Ne-Waza (BJJ), Kumite knockdown full contact şi Ju Jitsu Tradiţional Full contact.

Rezultatele noastre au fost foarte bune - 34 de medalii obţinute, dintre care 16 de aur, sportivii noştri pregătindu-se intens pentru acest început de an. De remarcat faptul că sportivi care au participat pentru prima dată la o competiţie sportivă au reuşit să urce pe podium, câţiva  dintre aceştia fiind medaliaţi cu aur.

Având cele mai bune rezultate, clubul nostru s-a clasat pe primul loc la proba de Ju Jitsu/Ne-Waza.

Felicitări sportivilor pentru rezultate precum şi organizatorilor competiţiei pentru calitatea competiţiei şi numărul crescut de participanţi!

                               Doi dintre seniorii clubului nostru ocupând prima şi cea de-a două treaptă a podiumului la Cupa României de Autoapărare

 

 

În  27 februarie, am fost prezenţi la Cupa Spartacus, competiţie desfăşurată pentru sistemele de Fighting şi Ne-Waza – Ju Jitsu. Am reuşit să aducem acasă 12 medalii - 4 aur, 4 argint şi 4 de bronz. A fost o competiţie cu un nivel foarte ridicat ce ne ajută să ne evaluăm corect faţă de cele mai importante cluburi din ţară.

 

                                                  Teodor Bostiog ocupând prima treaptă a podiumului la Cupa Spartacus

 

Imediat, la 2 zile după, adică în 29 februarie am fost prezenţi cu doi sportivi – Ghinea Romeo şi Lazăr Laurenţiu la prima gală de M.M.A. amator din acest an   sub denumirea “RMMAF – Series 9 Road to Las Vegas“, care s-a desfăşurat la circul Globus din capitală.

Luptătorii noştri s-au descurcat admirabil, Lazăr Laurenţiu reuşind să se claseze pe primul loc după două victorii consecutive, iar Romeo Ghinea obţinând titlul de vicecampion în catagorie după o victorie şi o înfrângere.

Din nefericire pentru noi, cel de-al treilea sportiv care ar fi trebuit să reprezinte clubul nostru - Filip Florinel, s-a accidentat cu două săptămâni înainte de gală, luxându-şi piciorul,  nereuşind să se recupereze la timp pentru a putea lupta.

Gala s-a desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale Mixte - RMMAF, şi are drept target calificarea la Campionatul Mondial de MMA desfăşurat în luna iunie la LAS VEGAS.

Galele vor fi transmise live pe tot parcursul anului de trustul PRO, pe canalul sport. ro, aşa că ţineţi aproape pentru a putea fi alături de sportivii noştri.

Următoarea gală de MMA (Mixed Marţial Arts) va fi la Braşov pe 26 martie, gală în care sperăm să avem patru sportivi care să ne reprezinte. 

Vă aşteptăm să susţineţi sportivii tecuceni şi nu uitaţi că în oraşul nostru sunt sportivi care fac performanţă la cel mai înalt nivel!                

               

                                                             Lazăr Laurenţiu după câştigarea meciului de finală - MMA

 

                                                                     Poza de grup la sfârşitul competiţiei de MMA

 


 

                                                Un an plin de provocari pentru clubul sportiv Vipguard!

 

                            Anul 2016 incepe cu noi perspective pentru clubul nostru! Ne propunem sa castigam cele mai importante medalii din palamaresul clubului nostru. Ne pregatim pentru Campionatul Mondial de Ju-Jitsu din Madrid-Spania din luna martie, de Campionatul European de Ju-Jitsu din Karlsrhue-Germania ,de Campionatul European de BJJ-No GI,desfasurat la Roma,de  galele de MMA amator- televizate si transmise in direct de trustul PRO.  De ce nu ,accedem cu gandul ca unul din sportivii nostri va reprezenta Romania la campionatul Mondial de MMA Amator din Las Vegas! 24 de competitii in calendarul nostru competitional din 2016 !   Bonus, speram sa selectionam in continuare in randul nostru pe cei mai buni tineri din orasul nostru,dornici sa cunoasca artele martiale si sa-si depaseasca limitele! Va asteptam la antrenamente! Prima luna de antrenament este gratuita!

 

 

 


 

                                              Seminar de Brazilian Jiu Jitsu cu liderul Absoluto - Tudor Mihaita!

       Joi 14 ianuarie , pentru sectia de Brazilian Jiu Jitsu a clubului nostru, a avut loc seminarul Winter 2016,al carui invitat a fost liderul echipei Absoluto-Tudor Mihaita ,centura neagra BJJ. Au fost predate tehnici de atac pe picioare cu  specific competitional (Leg Locks) , iar la sfarsitul seminarului a avut loc sesiunea de acordare grade pentru sportivii clubului nostru! Felicitari celor promovati!

 


 

 

                                                            BJJ Winter Camp-2016

 

      Primul seminar de BJJ de anul acesta s-a desfasurat la Brasov in perioada 7-10 ianuarie 2016 , sub egida Absoluto si a Asociatiei Pro BJJ. Patru zile de BJJ cu doua antrenamente pe zi si schimburi de experienta foarte interesante si utile in sistemul competitional. Bonus-sparring-uri cat cuprinde si distractie pe partie! 

 

 


 

                                                 Bilant de sfarsit de an 2015!

 

                                            91 de medalii de aur,75 medalii de argint si 67 medalii de bronz adjudecate !
In total ,233 de medalii obtinute de catre sportivii nostri pe tot parcursul anului 2015 in competitiile interne si internationale! Multumim familiei ABSOLUTO, Asociatiei Pro BJJ, Departametului de Ju Jitsu din F.R.A.M si Federatiei Romane de Arte Martiele Mixte pentru sustinere !

 

 

 


 

                                                            Dupa munca si rasplata!

                Gala premiilor Absoluto! Un eveniment unic de sfarsit de an in care sunt premiati cei mai buni sportivi din Brazilian Jiu Jitsu si  M.M.A. ,precum si cele mai bune echipe.Anul acesta am avut surpriza placuta sa ne fie decernat premiul pentru " Cel mai bun club afiliat in 2015"!  O distinctie care ne onoreaza dar ne si obliga in acelasi timp. Multumim liderului echipei Absoluto- domnului Tudor Mihaita si colegilor pentru intreaga sustinere!

 


 

         Luptator UFC viziteaza Romania! Clubul nostru - prezent la seminarul tehnic de arte martiale mixte!

    Dennis Siver, unul dintre veteranii promotiei UFC,avand peste 20 de meciuri disputate in cea mai mare gala din lume, a fost invitat de catre clubul Absoluto pentru sustinerea unui seminar de MMA la cea mai moderna sala de profil din capitala. Sportivul german cu origine rusa are disputate 34 de meciuri in MMA ,adjudecandu-si nu mai putin de 22 de victorii.  Unul dintre sportivii de top din MMA-ul romanesc-Florin "Fierul" Gardan ,detinator al centurii RXF ,se antreneaza constant la clubul din Germania condus de  Dennis Siver.   A fost un seminar cu un nivel tehnic peste asteptari,luptatorul UFC de 35 de ani, predand tehnici specifice si combinatii de striking si ground and pound. Cu siguranta il vom astepta sa revina si cu alte ocazii!


 

                                       Ultima competitie a sezonului 2015-Cupa Aquila 2015!

      Am incheiat sezonul competitional din 2015 cu una din cele mai importante competitii de Ju Jitsu Tradiotional-Cupa AQUILA,desfasurata la Giurgiu.    Ca de fiecare data, ne-am descurcat mai mult decat onorabil,obtinand medalii atat la proba de fighting cat si la cea de ne-waza,sportivii nostri aducand acasa 16 medalii. Cel mai impresionant rezultat a fost al sportivului Manea Georgica,care la doar varsta de 5 ani a reusit sa castige medalia de aur,realizand doua meciuri de exceptie la proba de fighting. Felicitari pentru  munca depusa de sportivi pe tot parcursul anului 2015!

 


         

 

                                       Birmingham, capitala europeana a MMA-ului in 2015!

       Open-ul European de MMA  va avea loc în perioada 19 – 22 Noiembrie, în orașul cosmopolit Birmingham, Anglia.

      Este al doilea eveniment internațional organizat anul acesta de către Federația Internațională de Arte Marțiale Mixte (IMMAF), competiție la care se anunță peste 200 de participanți din 25 tări.

      Pentru ca competiția să se poată termina pe parcursul celor 4 zile, organizatorii vor folosi 3 suprafețe de luptă specifice meciurilor de MMA.

      Echipa României este formată din sportivii: Raluca Dinescu (AGON), Cristian Iorga (AGON) și Lupu Ion (Vipguard Tecuci) însoțiți de către Luis Turcu și George Stanciu.

      Este unul dintre cele mai mari evenimente din lumea sportului de contact,competitie in care sportivul clubului nostru va reprezenta culorile tarii noastre! Le uram succes celor trei sportivi romani!

 

 


 

                            ADCC OPEN CHAMPIONSHIP 2015- Un real succes pentru clubul nostru!

 

     In data de 4 octombrie la Bucuresti , a avut loc cea mai mare competitie de grappling din tara- ADCC Open Championship! Competitia a adunat la start aproximativ  200 de sportivi reprezentand 23 cluburi si filiale din Romania, Franta, Bulgaria, Republica Moldova,Rusia si Japonia- luptatori de brazilian jiu jitsu ,sambo ,lupte libere si greco-romane.      Cum nu puteam lipsi de la acest eveniment asteptat ,ne-am si pregatit specific pe toata perioada verii. Clubul nostru a reusit sa castige 9 medalii de aur,5 medalii de argint si 3 de bronz. In plus, am castigat trofeul "Cea mai buna echipa sub 18 ani", trofeu care ne-a fost decernat timp de 3 ani la rand !

          Felicitari sportivilor pentru performanta!

 

         

 

 

 

 


 

                                       TECUCIUL ARE UN NOU TITLU DE CAMPION BALCANIC!

         

În perioada 25-27 septembrie 2015 a avut loc a douăsprezecea ediție a Campionatului Balcanic de Ju – Jitsu în Banja Luka – Bosnia.

       Vipguard TecuciIon Lupu, sportivul din cadrul Clubului sportiv Vipguard Tecuci, a concurat în cadrul categoriei U21 (juniori), obținând pentru al doilea an consecutiv medalia de aur, păstrându-și astfel titlul de campion balcanic la categoria sa.

 Ion Lupu a luptat într-o categorie grea, cu sportivi experimentați, obținând patru victorii consecutive – două dintre ele câștigate prin finalizare înainte de limita de timp, iar celelalte două la puncte.

       La sfârșitul acestei săptămâni, în 4 octombrie, clubul Vipguard va fi prezent cu 15 sportivi  la cea mai mare competiție de Grappling din România – ADCC Open Championship, competiție care va aduna la start peste 23 de cluburi din România, Franța, Bulgaria, Republica Moldova și Japonia.

             Urăm succes sportivilor tecuceni și la cât mai multe medalii!

 

 


 

                                        GALA DE M.M.A. LA VASLUI-Cupa Moldovei, RMMAF 7!

 

      Sâmbătă, 19 septembrie, a avut loc Cupa Moldovei la M.M.A.(Mixed Martial Arts ), organizată de Federația Română de Arte Marțiale Mixte și clubul Shi Tei Do Ko Bârlad.

      Competiția s-a desfășurat la Sala Polivalentă din Vaslui într-o sală plină de spectatori, fapt ce  arată interesul crescut față de această disciplină sportivă de contact.  

      Clubul Sportiv Vipguard Tecuci a participat cu un lot format din patru sportivi: Lazăr Laurențiu, Ghinea Romeo, Lupu Ion și Filip Florin. Toți cei patru au avut un nivel tehnic crescut, reușind să aducă pentru clubul nostru o medalie de aur și trei medalii de argint. De remarcat sportivul Filip Florin care la 33 de ani a debutat în prima sa competiție de M.M.A.

        Rezultatele aduse de sportivii noștri ne-au clasat pe locul 2 în clasamentul pe echipe, la egalitate cu echipa Scorpions Iași – echipa din care fac parte sportivi de top ai țării noastre. Felicitări tuturor sportivilor!

         În luna noiembrie, sportivul nostru Lupu Ion,va semna contractul pentru primul meci de M.M.A. la profesioniști, în cadrul galei Black Cage Tournament (B.C.T), acesta fiind primul sportiv al orașului Tecuci ce va lupta într-o gală profesionistă de asemenea amploare.

                                                                Nu ne rămâne decât să-i urăm mult succes!

   

  


 

Locul 1 pe echipe la divizia de copii si juniori- BJJ Tomis Open - Belt League Constanta

 

      Pe 18 iulie, la Constanta s-a desfasurat ultima competitie din sezonul 2014-2015 la Brazilian Jiu Jitsu din cadrul turneului national BELT LEAGUE. Clubul nostru a fost prezent cu un lot alcatuit din 18 sportivi-copii,cadeti,juniori si adulti obtinand 8 medalii de aur,5 medalii de argint si 4 medalii de bronz. S-au remarcat sportivii Lupu Ion,castigatorul categoriei de adulti avansati 76 kg si Luiza Turcu dublu medaliata cu aur la categoria de copii femini si masculin. Datorita rezultatelor obtinute,clubul nostru s-a clasat pe prima treapta a podiumului pe echipe la copii si juniori.

                                                                        Felicitari tuturor competitorilor!

 

 

 


 

     Rezultate excelente la cele doua competitii desfasurate in weekend-ul 23/24 mai in localitatea Ramnicu Valcea-Cupa Behring la BJJ - Belt League Grand Prix si Cupa Romaniei la BJJ-No Gi.

     Grupa de Jiu Jitsu Brazilian ,reprezentata cei 5 sportivi participanti( Alin Taschina,Lazar laurentiu, Ghinea Romeo, Lupu Ion si Luis Turcu), a obtinut 9 medalii de aur,2 medalii de argint si 2 de bronz ,reusind sa castige al doilea an consecutiv locul 1 pe echipe la Juniori ,atat in prima zi de concurs cat si in cea de-a doua. 

 


      

    Luna viitoare  la Tecuci, se va desfasura competiția națională de Brazilian Jiu Jitsu, cu denumirea Belt League Vipguard, rezervată copiilor, juniorilor și seniorilor, ediția a III-a.

     Competiția se va desfășura în data de 13 iunie, la Sala Polivalentă a Clubului Școlar Sportiv (ștrand), începând cu ora 9. Vor fi prezenți cei mai mari luptători de BJJ și Grappling, Judo, Sambo, lupte libere  din țară și din Republica Moldova. Intrarea este libera!

 

 

 

 


 

           Rezultate de exceptie obtinute de sportivii clubului nostru la Campionatul National de Ju Jitsu- desfasurat in zilele de 9 si 10 mai  la Sfantu Gheorghe! Doisprezece medalii obtinute  : 6 aur, 4 argint si 2 de bronz,rezultate care au pozitionat clubul nostru pe locul 1,al 2-lea an consecutiv la proba de Ne Waza(lupta la sol). Felicitari sportivilor pentru rezultate!

 

 


 

      Joi,30 aprilie 2015 incepand cu ora 20,00 ,liderul ABSOLUTO Bucuresti - Tudor Mihaita-centura neagra 1 dan BJJ,va sustine la Tecuci un seminar  competitional la invitatia clubului sportiv Vipguard(club afiliat Absoluto). In cadrul evenimentului se va desfasura si o sesiune de gradare pentru membrii clubului . Seminarul de desfasoara sub egida asociatiei PROBJJ Romania!

 

 


 

In zilele de 9-10 mai,la Sfantu Gheorghe, se va desfasura Campionatul National de Ju Jitsu organizat de sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale,destinat aspirantilor,juniorilor si seniorilor .Clubul nostru va fi prezent cu un lot de zece sportivi care vor concura pe toate cele trei catagorii de varsta. Succes tuturor!

   

 


 

         In 28 martie ,clubul nostru a fost prezent la  BUCURESTI OPEN & CUPA CORYSAN - JU JITSU ,cu 10 sportivi care au concurat la probele de fighting si ne-waza .

       Rezultatele au fost remarcabile: 6 medalii de aur,4 argint si 3 bronz . Felicitari tuturor sportivilor pentru determinare si multumim sustinatorilor !

  

 


   

  Trei meciuri castigate (doua prin finalizare) de Ion Lupu , la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu Juniori si Aspiranti in Atena. Un onorabil loc 5 pentru el, intr-o divizie cu un Campion Mondial de BJJ si un Campion European. Felicitari!

 

Multumim sponsorilor TRANSFEROVIAR CALATORI BUCURESTI si GEGI-TRANSPORT PERSOANE , pentru sustinerea sportului de performanta!


   

In perioada 11-15 martie,clubul nostru va fi prezent cu 3 sportivi la Campionatul Mondial de Ju Jitsu ,competitie dedicata aspirantilor si juniorilor,desfasurata in Atena,Grecia.  

    Lupu Ion,Lazar Laurentiu si Ghinea Romeo fac parte din lotul Romainiei de Ju Jitsu si vor lupta atat pentru club cat si pentru culorile tarii noastre! Sa le uram succes!

     Campionatul Mondial de la Atena poate fi urmarit live la urmatoarele adrese:

Day 1 - https://www.youtube.com/watch?v=WLgCXRfvJhI
Day 2 - https://www.youtube.com/watch?v=UEsEbaqnrU4
Day 3 - https://www.youtube.com/watch?v=g5e8VJO5iQg

World Championships Ju Jitsu Aspirants -18, Juniors -21 13,14,15 March 2015 @ 09:00am (GMT+2) Athens Hellas @ Olympic Center Falirou Tae Knon Do Organised by...
youtube.com

 


 

  •  Grupa competitionala de Ju Jitsu Traditional compusa din 13 sportivi va participa sambata,28 februarie la Cupa Spartacus Bucuresti in probele de fighting si ne waza. Succes tuturor!

 

                 


 

    A doua etapa de Brazilian Jiu Jitsu- Belt League a sezonului 2014-2015, Cupa Danubius, va avea loc in orasul Braila, pe 1 martie 2015. Clubul nostru va fi prezent la start cu 25 de sportivi-copii,juvenili,adulti si master. Succes tuturor participantilor!